Skade rådgivning

Vi brænder for at hjælpe dig med at forblive fri for smerte og skader. Uanset om du står på fødderne hele dagen på arbejdet, træner til en maraton eller bare går tur med hunden, kan skader opstå når som helst.

Rygsmerter

Rygsmerter rammer en stor del af befolkningen på et eller andet tidspunkt i deres liv. Denne type smerter er som regel et symptom på en anden sygdom, og de kan have mange forskellige årsager.

Plantar fasciitis (Hælspore)

Plantar fasciitis er forårsaget af gentagne belastningsskader på ledbåndet i hele fodsålen og/eller hælen. Det forekommer oftest i den ene fod, men det er muligt at have det i begge fødder på samme tid. Det er også hyppigt kaldt hælspore.

Smerter i knæet

De mest almindelige årsager til knæsmerter er gentagne belastninger af knæet forårsaget af din knæstilling, en skade eller aldring. Almindelige knæproblemer omfatter forstuvede eller forstrakte ledbånd, bruskskader, seneskedehindebetændelse og gigt. Medicinske tilstande, herunder: gigt, gigt og infektioner kan også forårsage knæsmerter.

Skinnebensbetændelse

Skinnebensbetændelse er en tilstand, der giver smerter i skinnebenene eller på forsiden af underbenene. Smerterne skyldes overdreven eller gentagen kraft på skinnebenet og det væv, der forbinder det med de omkringliggende muskler. Denne kraft får musklerne til at svulme op (som en forsvarsmekanisme), hvilket igen øger trykket mod knoglen og fører til smerte og inflammation. Smerten opstår under eller efter gang eller løb.