PX1-teknologi

Der er en grund til, at Enertors nye PX1-stødabsorberende teknologi ændrer fremtiden for markedet for indlægssåler.

I sportens verden er skadesforebyggelse mere end nogensinde før afgørende for at holde folk aktive. Teknologien er blevet bedre inden for hjelme, tandbeskyttere og skinnebensbeskyttere. Men 90% af stødene kommer gennem fødderne, og man er ikke klar over, hvilken skade det kan gøre på kroppen.


Feedback fra eliteløbere konkluderede, at de ønskede lettere indlægssåler, mere stødabsorbering, samtidig med at de havde den vigtige beskyttelse mod skader. Efter flere års udvikling og over 20 års viden inden for indlægssålsbranchen har vi lanceret PX1 stødabsorberende teknologi. Denne materialeteknologi er den første, der er udviklet specifikt til at beskytte fødder og krop mod jordkræfter. Se følgende graf for at sammenligne med de førende indersåls konkurrenter

PX1 vs Ledende konkurrenter

Unikke egenskaber ved vores PX1-indlægssåler

Vil du også mærke forskellen?

KØB HER

Udtalelser

Emily Gooderham - Sygeplejerske

"Mine patienter nyder godt af komforten og også beskyttelsen fra de stødabsorberende egenskaber, som PX1-materialet har. PX1 har revolutioneret branchen ved at give 2 x mere støddæmpning end andre materialer."

Esther - Women’s Runningmagazine

Intet mindre end livsforandrende. Lige siden jeg fik NRS, er mine smerter i læggen (hvis jeg skal være helt ærlig) helt forsvundet. Du har en konvertit her, jeg fortæller alle om dem!

Suzanne Carter - Lider af Plantar fasciitis (Hælspore)

Jeg syntes, at jeres originale indlægssåler var fantastiske, de gjorde det muligt for mig at udføre mit arbejde, hvilket jeg havde svært ved med et andet mærke indlægssåler. Jeg faldt over jeres firma på internettet, og jeg kan ærligt sige, at I har ændret mit liv til det bedre!

Nu bruger jeg PX1-indlægssålerne, og jeg troede ikke, at det kunne blive bedre, men det er det blevet. Det er ligesom at gå på luft, med den rette mængde støtte, og de er en absolut fornøjelse at have på.

Paul Donnelly - Senior Fodterapeut

Den nye Enertor indersål er helt fremsynet i sit design, fra det historiske perspektiv med at støtte svangen guider denne indlægssål foden til at fungere på en sikker og støttet måde ved at opmuntre foden til at gøre arbejdet. Denne designfunktion kombineret med PX1-materialets stødabsorberende egenskaber giver ikke kun komfort, men også beskyttelse mod overdreven belastende aktiviteter. Da fodterapi hælder mod at aktivere fodens muskulatur, så den fungerer bedre, opfylder disse indlægssåler absolut alle krav. Aktiv kontrol af foden overtrumfer fysisk støtte.