Vores mission & historie

Enertors vision og historie

Vores historie

I tyve år har RSscan Lab Ltd hjulpet Premier League-fodboldspillere, Tour De France-vindere og olympiske mestre med at holde sig skadesfri og præstere bedre med vores skræddersyede indlægssåler.

Vi ønskede at bringe den teknologi, vi havde udviklet, ud på massemarkedet, og det blev til Enertor.

Alle kan have gavn af en stødarbsorberende indlægssål, selv hvis man ikke oplever smerter eller har skader. Det er Enertors klare vision at hjælpe verden med at blive skadesfri.

Brugt af den britiske hær, Royal Navy, specialstyrkerne og SAS

Enertors såler er de eneste stødabsorberende indlægssåler, der bruges af de britiske væbnede styrker, herunder Royal Marines og SAS. 

American Journal of Sports Medicine har udført omfattende tests af sålerne. Resultaterne var forbløffende, da det viste sig at sålerne reducerede skader med helt op til 66%. 

Usain Bolt

I sin træning op til OL i Rio i 2016 anvendte Usain Bolt et par af Enertors stødabsorberende såler. Hans største mål var at holde sig skadesfri. Det endte med at Usain Bolt var så tilfreds med sålerne, at han indvilligede i at blive brand ambassadør. Han er blot en af mange professionelle sportsudøvere, der bruger indlægssålerne. 

Dokumenteret at hele smerte og forebygge skader

Uafhængige undersøgelser udført af Creative Medical Research viste, at Enertor® indlægssåler reducerede smerte og skader for op til 91% på dem, der lider af Plantar Fasciitis.

Det skyldes blandt andet støddæmpningsteknologien, som giver indlægssålerne lindring og forebyggelse af skader.